Escola de Naturalistes

Espai d'aprenentatge

L’Escola de Naturalistes està pensada per tots aquells infants i joves que els agrada la natura i/o que volen aprendre més sobre tot el que l’envolta.

És una activitat totalment pràctica, pensada per fer-se a l’aire lliure (al bosc, al camp, al riu,…), independentment de l’època de l’any, això vol dir que cal venir ben equipat, amb roba còmode i calçat esportiu,  per tal d’aprendre sobre la natura en qualsevol moment de l’any. Treballem a través de diferents metodologies: l’experimentació, el joc, l’observació, l’estudi dels processos naturals i la creativitat, entre d’altres.

Objectius

A la proposta de l’Escola de Naturalistes considerem que l’educació ambiental ha de constar de 3 aspectes bàsics:

Què cal saber?

Activitat adreçada a infants de 6 a 12 anys.
A partir de març començaran les sessions presencials i es realitzaran cada dimecres de 17:00h a 19:00h a la finca Can Moragues.
Es faran grups reduïts amb una educadora ambiental per cada grup seguint totes les mesures de seguretat i sanitàries de la COVID-19. És obligatori l’ús de mascareta i de gel hidroalcohòlic.
Cal inscripció prèvia. Activitat complerta, per estar a la llista d’espera enviar correu a info@fundacioemys.org. Activitat gratuïta.