ECOTURISME

La pràctica turística és un complement important per a fer viable la conservació de la biodiversitat a la nostra comarca.

Des de Fundació Emys volem ajudar a promoure que el turisme del territori s’enfoqui a la valorització del patrimoni natural i que el turista pugui gaudir d’activitats d’interès en el territori.

VOLUNTARIAT AMBIENTAL

Fundació Emys neix del voluntariat i el voluntariat és la seva essència de funcionament. Així doncs el volutnariat treballa amb l’entitat en tasques de recerca, gestió, educació i conscienciació essent una de les principals forces de treball per l’entitat.

 

Si vols fer de voluntari amb nosaltres només cal que t’inscriguis, ja siguis jubilat, especialista, sense expertesa en el camp de conservació… tots som benvinguts per millorar el nostre entorn!

SORTIDES GUIADES

L’entitat també ofereix guiatges per a grups i famílies que vulguin conèixer el patrimoni natural de la comarca.  Així doncs podeu disposar de guiatges per a grups amb la intenció de conèixer fauna, flora, paisatge, partimoni cultural, o història de la comarca.

 

Els guiatges es fan a mida de cadascun i amb reserva prèvia a traves del web.

ARRÈLIA

Diferents entitats catalanes ens hem unit en un projecte comú en el marc de la Xarxa de Custòdia del Territori per a promoure un turisme sostenible en favor de la conservació de la natura, Arrèlia.

 

Arrèlia, experiències per viure la terra, vol impulsar propostes de lleure en la natura i consolidar les activitats turístiques sostenibles als espais d’interès natural del nostre país.

WEB ARRÈLIA

ESTABLIMENTS

JO NATURA

Fundació Emys vol ajudar als establiments de la comarca que fomenten el turisme sostenible. Així doncs aquí podeu trobar un llistat d’establiments sostenibles a nivell social i ambiental per a poder passar les vostres vacances a la Selva.