Content creation for "Equilibri Natural", the DACC's campaing about good practices in nature

Calendar:

  • Starting date: May 2022
  • Finishing date: -

Funding:

Ministry of Climate Action, Food and Rural Agenda

Goals:

  • Content creation to disseminate good practices in visits to the natural areas of Catalunya.
  • Providing visitors with easy access to information on the regulations of natural areas.
  • Providing communication professionals with the resources to inform on natural areas without compromising their conservation.

Summary:

En el marc d'una campanya de comunicació de la Generalitat de Catalunya per promoure visites segures i responsables a la natura, s'ha creat la pàgina web dels espais naturals de Catalunya. En aquesta web s'hi aglutina la informació sobre quins espais naturals tenen l'accés regulat i es facilita l'accés a la informació detallada de cada espai natural. Aquesta pàgina també té l'objectiu d'oferir de manera fàcil i directa la informació que busquen els visitants quan preparen la seva visita en un espai natural. Per altra banda, també vol ser un espai de difusió de bones pràctiques, normativa i coneixement sobre els espais naturals (els seus valors naturals i les seves amenaces).

A més, s'ha elaborat un decàleg de bones pràctiques per mitjans de comunicació i periodistes. Aquest, ha de sevrir per dotar d'eines als professionals d'aquest àmbit, per informar sobre les visites a la natura promovent actituds que siguin compatibles amb la conservació dels espais i no contribueixin a massificar-los o degradar-los.

Results:

  • Catalogue of good practices addressed to journalists and mass media, so that their communication reinforces the good practices that we want to transmit to users/visitors of the natural spaces of Catalonia and, in no case, runs counter to this.