ÀPATS DE MASIA

Activitats
Data: Sota demanda
Horari: de 19:00 a 23:00 hores
Lloc: Can Moragues, Riudarenes
Professorat: Sergi de Meià
Preu: 50€

Vine a viure una experiència gastronòmica exclusiva d’Alta Cuina rural amb Sergi de Meià!

19h Passejades delicioses: degustarem diferents productes d’alta qualitat, ecològics i de proximitat a mesura que anem avançant en la història del mas.

21h Àpat de masia: sopar delicatessen de receptes antigues elaborades a la llar de foc amb productes de custòdia agrària i de varietats tradicionals. Per Sergi de Meià.

 

Al capvespres de 1908 a Can Moragues la família acabava de treballar al camp, abeuraven el bestiar i s’asseien a la vora de la llar de foc. La llar de foc, pilar fonamental de la vida, font de calor, d’escalf, d’higiene o d’aliment, però també aquell element captivador en la penombra del qual la família tenia moments d’intimitat, de reflexió, de bromes i de confessions.

Degustarem diferents productes de la terra a mesura que anem descobrint els diferents espais i anem avançant en la història. Tornarem als nostres orígens amb una experiència gastronòmica d’alta cuina de receptes antigues elaborades a la llar de foc amb productes de custòdia agrària, de varietats tradicionals i seguint algunes receptes antigues d’un dels llibres de gastronomia més antics del món, nascut en aquestes terres, el “Domus Sent Soví”.

 

PER A MÉS INFORMACIÓ info@canmoragues.org

Comparteix
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

També et poden interessar