EIXIDA, CICLE DE CONCERTS BENÈFICS PER LA NATURA

Activitats
Data: Cada primer divendres de mes de juny a setembre (ambdós inclosos)
Horari: De 19:30h a 23h
Lloc: Can Moragues, Riudarenes
Professorat: –
Preu: Entre 8€ i 12€ (menors de 8 anys gratuït)

«Eixida», el primer cicle de concerts benèfics per la natura de Fundació Emys!

 

L’objectiu d’aquest cicle de concerts, que tindrà lloc a l’espai de Can Moragues, Riudarenes, és recaptar fons per tirar endavant diferents accions de conservació de la natura per les que no disposem de finançament* i considerem imprescindibles  per seguir amb la nostra tasca i conservar la biodiversitat a la Plana de la Selva (més info a sota dels concerts).

El cicle de concerts es conforma de quatre concerts el primer divendres de cada mes des juny a setembre (ambdós inclosos) a les 19:30h del vespre. Tanmateix, es recomana als assistents arribar una estona abans de l’inici del concert per tal d’evitar aglomeracions a l’entrada.

*Pels menors de 8 anys és gratuït.

Aquesta primera edició comptem amb les següents actuacions musicals:

06/08 River Omelet


River Omelet, és un trio de música folk del barri de Gràcia (Barcelona) d’arrels en la música popular irlandesa però amb pinzellades indie pop. Les seves cançons sovint són tractades des d’un punt de vista lleugerament fantàstic, on l’oient pot desconnectar de la realitat mentre continua empatitzant.

 

03/09 Pau Riba (en solitari)

 

Pau Riba és un artista iconoclasta i escriptor polifacètic, reconegut principalment per la seva carrera musical com a cantautor. La seva obra, iniciada a mitjan dècada del 1960 i emmarcada dins el moviment de la contracultura, ha tingut un reconeixement relatiu per part de la crítica i una repercussió limitada en el gran públic, malgrat el seu segell únic i intransferible d»artista total’.

04/06 Joan Garriga (en solitari)

 

Fundador de Dusminguet i ànima de La Troba Kung-Fú, Joan Garriga és una figura clau per entendre l’evolució de la música popular del segle XXI feta a Catalunya. El co-descobridor de la Rúmbia –barreja de rumba i cúmbia amb denominació d’origen vallesana- acaba de debutar al seu nom amb un àlbum, El ball i el plany (2020)

02/07Àlex Serra & Toti Dub
 

Alex Serra és un músic i explorador, de la ciutat mediterrània de Barcelona.  El seu àlbum «In the Real World» (2019) brota d’un inspirador viatge inciàtic de 4 anys que comença el 2012 y el duu per Llatinoamèrica y Sudàfrica, on conecta amb músic de diferents arrels musicals que impregnen la seva música d’una energia singular i regeneradora. 

L’afluència de públic en el cicle de concerts i els beneficis que se’n puguin extreure seran determinants alhora de poder dur a terme accions en relació a la conservació de la natura a la Plana de la Selva. Des de Fundació Emys hem dissenyat un pla d’actuació d’accions de conservació dels boscos de ribera i creació d’algunes basses a prop de la Riera de Santa Coloma, en el seu pas per Riudarenes, on actualment hi ha alguna de les principals poblacions de tortuga d’estany (Emys orbicularis), espècie en perill d’extinció que custodiem.

Algunes de les accions concretes que realitzarem amb els fons recaptats són: la creació de noves basses, eradicació d’espècies invasores, recuperació del bosc de ribera i monitorització de caixes niu d’ocells i ratpenats, a més de diverses accions de sensibilització i divulgació. Fundació Emys treballem per la conservació de la natura, a vegades amb pocs recursos per a fer possible una gestió sostenible del territori. Eixida vol donar resposta a aquesta necessitat amb la celebració d’aquest cicle de concerts benèfics per poder seguir conservant la natura del nostre territori. Si voleu saber més en relació a les accions que es duran a terme, podeu seguir llegint aquí.

Els concerts tindran una durada aproximada de 1h i 30min i en acabat el concert des del Rebost de Can Moragues oferirà sopar per aquells que ho desitgin amb Reserva Prèvia. En acabat el concert, el recinte tancarà les seves portes a les 23:00h. 

Comparteix
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

També et poden interessar