REGALA EMYS

Cusos
Data: Vàlid durant 6 mesos
Horari: –
Lloc: Can Moragues, Riudarenes
Professorat: –
Preu: Segons opció escollida

Vols un regal diferent per a les festes? Tenim una proposta per tu! Regala Emys! Pots regalar un Val entre les següents opcions:

 

Tiquet de compra Rebost de Can Moragues: amb aquest tiquet de compra la persona a qui li regaleu podrà venir a fer una compra de productes de la botiga ecològica el Rebost de Can Moragues (pot ser un tiquet per valor de 25€ o 50€).

 

 

 

 

Dinar al Rebost de Can Moragues: amb aquest val podeu regalar un dinar a l’espai de restauració del Rebost de Can Moragues (podeu escollir per una o dues persones).

 

 

 

 

Emys Experiències: amb aquest val la persona a qui li regaleu podrà escollir una o diverses activitats de pagament del proper semestre (de gener a juny de 2020) de la nostra agenda d’activitats. Podeu trobar les activitats a la pestanya Experiències de la nostra pàgina web.

 

 

 

 

Formació Emys: amb aquest val la persona a qui li regaleu podrà escollir una jornada de formació dels nostres cursos tècnics d’aquest curs fins al juny (jornades per valor de 25€). Podeu trobar totes les formacions a la pestanya experiències de la nostra pàgina web.

 

 

 

 

Curs d’Horta: amb aquest val estareu regalant el curs professional d’horticultura ecològica sencer. Amb aquest curs s’aprèn a menar un hort ecològic, i es descobreixen les tècniques i eines que fan possible l’eficiència i la garantia de qualitat del producte que estan produint, seguint el cicle natural de l’horta.

 

 

 

Apadrina una tortuga: amb aquest val esteu regalant l’apadrinament d’una tortuga d’estany, d’aquesta manera estareu ajudant a la seva supervivència i coneixent millor l’espècie i les seves necessitats, però també ajudareu a salvar tots els altres animals que viuen a les basses.

 

 

 

Escola de naturalistes: amb aquest val estareu regalant un trimestre de la extraescolar Escola de Naturalistes per a aquells petits amants de la natura! Per a més informació sobre els llocs on fem la extraescolar podeu anar al següent enllaç.

 

 

 

Rebreu dos e-mails: el primer de confirmació de la vostra compra, i un segon amb el val regal i les instruccions de com utilitzar-lo. Cada val tindrà un codi i la persona qui rebi aquest regal l’únic que haurà de fer per bescanviar-lo és; ensenyar el val al Rebost de Can Moragues per en el cas del tiquet i del dinar; o amb la resta enviar-nos un mail dient quina o quines de les activitats o formacions fins a juny voldrà fer (aquests tiquets seran vàlids durant un període determinat*).

 

*Aquests tiquets sols seran bescanviables una sola vegada, si la persona receptora del regal s’inscriu a una de les activitats o formacions, a no ser que sigui per causes majors, no podrà tornar-se a inscriure a una altra activitat un cop cancel·lada la primera.

 

Comparteix
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

També et poden interessar