Allotjaments de confiança

Aquests son alguns dels allotjaments rurals de la Plana de la Selva a prop de la nostra finca que recomanem si esteu uns dies per la zona.

MAS HUIX

Mas Huix es troba en un entorn privilegiat, aïllada i envoltada de muntanyes i boscos ofereix impressionants vistes panoràmiques a la plana de La Selva fins el Gironès. Està situada en un paratge de gran bellesa natural a uns 560 m d’altitud.

És el lloc ideal per a famílies que vulguin gaudir de la tranquil·litat i la natura amb el confort d’una masia restaurada i totalment equipada.

CAN RAJOLER

Turisme Rural “Can Rajoler” és un allotjament rural independent, situat a la comarca de la Selva al Gironès.


La casa pairal es troba en un paratge formidable en un entorn que de ben segur us aportarà tranquil·litat, a prop de Can Moragues.

CAN TORRELLAS

Can Torrelles de la Riba és una Masia Típica Catalana del segle XVII, situada a la Comarca de la Selva, banyada per la Costa Brava a 2 km del nucli urbà de Riudarenes.

Una finca on passejar, collir bolets, espàrrecs de marge o riques mores depenent de l’estació.

CAN MICOS

Can Micos és una casa rural de lloguer íntegre per a grups de 14 a 20 persones situada a la Serramagra de Riudarenes entre camps.

Amb una situació privilegiada a Girona, la masia està envoltada de camps de conreu i pinedes mediterrànies, amb vistes obertes al massís del Montseny, a prop de Barcelona i al costat de la Costa Brava.