• Activitats ·
  • Formació ·

JORNADA MALBARATAMENT ALIMENTARI EN AGRICULTURA I CONEIXENÇA D’UNA EXPLOTACIÓ HORTÍCOLA PROFESSIONAL

Jornada enfocada a descobrir tècniques, pràctiques i sistemes per conservar les llavors i fer-ne planter amb l’objectiu d’empoderar els productors i els hortolans afeccionats per tal d’incrementar l’autosuficiència productiva i aprofundir en la conservació de varietats locals.

Data: 31/10/2020
Horari: de 09:00 a 13:00 hores
Lloc: Telemàtica
Professorat: Sr. Ander Achotegui, ambientòleg, Dr. en Ecologia i responsable de l’àrea d’agricultura ecològica de la Fundació Emys. Sr. Lucas Gonzàlez, Ecohorta la Vall de Montsoriu, membre de la Xarxa el Xapet.
Preu: 0€ Més informació
  • Formació ·

CULTIUS EXTENSIUS EN PRODUCCIÓ AGRÀRIA ECOLÒGICA

L'agricultura ecològica s'ha centrar molt en difondre temes relacionats amb l'horticultura i la fructicultura. No obstant això, creiem que és molt important dedicar una jornada als cultius extensius, els quals a nivell d'ús dels sòl són la majoria de la superfície cultivada.

Data: 04/11/2020
Horari: de 19:00 a 20:30 hores
Lloc: Telemàtica
Professorat: Jordi Puig, ambientòleg, productor ecològic i assessor de productors. Autor del llibre "L'hort del segon origen"
Preu: Gratuït Més informació
  • Activitats ·

VISITA LES GORGUES DE LES PLANES D’HOSTOLES

En aquesta pàgina trobareu el formulari per a poder fer la compra de tiquets d’accés. La teva aportació va destinada a seguir mantenint aquest espai natural protegit i a fer accions per conservar-ne la biodiversitat. Gràcies!

Preu adult: 3€
Preu infant: Gratuït (cal indicar quants)
Horari: de 10h a 14h i de 15h a 19h Més informació
All articles loaded
No more articles to load