ÀPATS DE MASIA

Activitats
Data: 13/07/2019
Horari: de 19:00 a 23:00 hores
Lloc: Can Moragues, Riudarenes
Professorat: Sergi de Meià
Preu: 50€

Vine a viure una experiència gastronòmica exclusiva d’Alta Cuina rural amb Sergi de Meià!

19h Passejades delicioses: degustarem diferents productes d’alta qualitat, ecològics i de proximitat a mesura que anem avançant en la història del mas.

21h Àpat de masia: sopar delicatessen de receptes antigues elaborades a la llar de foc amb productes de custòdia agrària i de varietats tradicionals. Per Sergi de Meià.

 

Al capvespres de 1908 a Can Moragues la família acabava de treballar al camp, abeuraven el bestiar i s’asseien a la vora de la llar de foc. La llar de foc, pilar fonamental de la vida, font de calor, d’escalf, d’higiene o d’aliment, però també aquell element captivador en la penombra del qual la família tenia moments d’intimitat, de reflexió, de bromes i de confessions.

Degustarem diferents productes de la terra a mesura que anem descobrint els diferents espais i anem avançant en la història. Tornarem als nostres orígens amb una experiència gastronòmica d’alta cuina de receptes antigues elaborades a la llar de foc amb productes de custòdia agrària, de varietats tradicionals i seguint algunes receptes antigues d’un dels llibres de gastronomia més antics del món, nascut en aquestes terres, el “Domus Sent Soví”.

 

PLACES EXHAURIDES! Properament noves dates.

Comparteix
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

També et poden interessar