VINYASA IOGA, CULTIVA LA TEVA SALUT FÍSICA I LA CALMA MENTAL

Activitats
Data: Dimecres
Horari: de 19:00 a 20:15 hores
Lloc: Can Moragues, Riudarenes
Professorat: Anna Garrido
Preu: Depèn

Vine a desconnectar del ritme accelerat del dia a dia i venir a re-connectar-te a prop de la natura en un entorn privilegiat.

A partir d’una pràctica ancestral, com es el ioga, s’adaptada a les necessitats de la vida actual per millorar la salut física i cultivar una major calma mental.

El tipus de ioga que ens proposa practicar l’Anna és el Vinyasa, un ioga fluid que treballa la força, l’equilibri i la flexibilitat d’una manera dinàmica, al ritme de la respiració, tant del cos com de la ment. Ideal per a aquells que busquen alhora una pràctica activa i relaxant.  A les sessions s’incorporen aspectes del Yin i del ioga terapèutic, així com reflexions de vida inspirades en la filosofia del ioga per aplicar-les més enllà de l’estoreta.
Les classes són actives i dinàmiques però amb un final suau i restaurador, donant l’espai necessari als alumnes per observar-se i prendre consciència del seu estat físic, mental i emocional, i acompanyant a cada alumne de manera individualitzada de manera que vagi avançant en la pràctica i l’empoderant-se de la pròpia vida.

Dia i horari
Cada dimecres, de 19 a 20:15h
De gener a juny, inici el 16/01

Preu
Mensual: 35€
Trimestral: 90€
Vine a provar una classe: 8€

Anna Garrido Espeja
El ioga m’acompanya des de fa més de 10 anys, fent-me de mirall i de brúixola. Fa 7 anys que soc professora, tenint així l’honor de poder compartir els grans beneficis d’aquesta meravellosa pràctica amb els meus alumnes. Les diferents disciplines i mètodes en les que m’he format em donen una visió àmplia i rica del ioga que em permet oferir als meus alumnes allò que necessiten en cada moment. El ioga és un coneixement mil·lenari i una pràctica diària que ens permet arribar al final del dia una mica més feliços i tranquils.

Formació:

  • HATHA-VINYASA IOGA (200H). Formació inicial a l’escola Mandiram de Barcelona, amb Gordana Vranges i Gloria Rosales.
  • IOGA TERAPÈUTIC (60H).  A l’escola Yoga&Yoga Barcelona, amb Tobias Kuhn.
  • IOGA PRE-POST NATAL (50H).  A l’escola Mandiram de Barcelona, amb Gordana Vranges.
  • YIN IOGA (40H).  A l’escola Yoga&Yoga Barcelona amb Mariona Royo.
  • Des de l’any 2013 estudio la filosofia del ioga anomenada Vedanta amb la reconeguda mestra Swamini Pramananda (Ammaji).
  • He participat en diverses Master classes, jornades i recessos amb els professors: David Swenson, Biff Mithoefer, KrishnaTakis, Yogi Varuna, Janet Stone, Marco Migliavacca, Mariona Royo i Gordana Vranges.    

 

 

 

 

 

 

 

Comparteix
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

També et poden interessar