REGALA EMYS

Cusos
Data: Vàlid fins al juny
Horari: –
Lloc: Can Moragues, Riudarenes
Professorat: –
Preu: Segons opció escollida

[DEL 25 DE DESEMBRE AL 3 DE GENER NO EXPEDIREM MÉS VALS ONLINE, SI FEU UNA COMPRA ENTRE AQUESTS DIES REBREU EL VAL A PARTIR DEL DIA 3. PODEU COMPRAR ELS VALS EN FÍSIC AL REBOST DE CAN MORAGUES DE DIJOUS A DISSABTE DE 10 A 20 HORES I DIUMENGE DE 10 A 17 HORES.]

 

Aquestes festes no saps què regalar? Doncs no et preocupis! Pots regalar una dels nostres Regala Emys dins de les opcions que et proposem. També us proposem diferents formats per a cada una de les opcions:

 

 

Tiquet de compra Rebost de Can Moragues: amb aquest tiquet de compra la persona a qui li regaleu podrà venir a fer una compra de productes de la botiga ecològica el Rebost de Can Moragues (pot ser un tiquet per valor de 25€ o 50€).

 

 

 

 

Dinar al Rebost de Can Moragues: amb aquest val podeu regalar un dinar a l’espai de restauració del Rebost de Can Moragues (podeu escollir per una o dues persones).

 

 

 

 

 

 

Activitat Emys: amb aquest val la persona a qui li regaleu podrà escollir una de les activitats de pagament dels propers dos trimestres (hivern i primavera) de la nostra agenda d’activitats (activitats de 15€, 25€ i 45€). Podreu trobar les activitats a la pestanya experiències de la nostra pàgina web en breus.

 

 

 

Formació Emys: amb aquest val la persona a qui li regaleu podrà escollir una jornada de formació dels nostres cursos tècnics d’aquest curs fins al juny (jornades per valor de 25€). Podeu trobar totes les formacions a la pestanya experiències de la nostra pàgina web.

 

 

 

Curs d’Horta: amb aquest val estareu regalant el curs professional d’horticultura ecològica sencer, amb aquest curs aprendran a menar un hort ecològic, i descobriran les tècniques i eines que fan possible l’eficiència i garanteixin la qualitat del producte que estan produint, seguint el cicle natural de l’horta.

 

 

 

Apadrina una tortuga: amb aquest val esteu regalant l’apadrinament d’una tortuga d’estany, d’aquesta manera estareu ajudant a la seva supervivència i també podreu conèixer millor l’espècie i les seves necessitats, però també ajudar a salvar tots els altres animals que viuen a les basses.

 

 

 

Rebreu dos e-mails: el primer de confirmació de la vostra compra, i un segon amb el val regal i les instruccions de com utilitzar-lo. Cada val tindrà un codi i la persona qui rebi aquest regal l’únic que haurà de fer per descambiar-lo és ensenyar el val al Rebost de Can Moragues en el cas del tiquet i del dinar, i amb la resta enviar-nos un mail dient quina de les activitats o formacions fins a juny voldrà fer (aquests tiquets seran vàlids durant un període determinat*).

 

*Aquests tiquets sols seran descambiables una sola vegada, si la persona receptora del regal s’inscriu a una de les activitats o formacions, a no ser que sigui per causes majors, no podrà tornar-se a inscriure a una altra activitat un cop cancel·lada la primera.

 

Comparteix
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

També et poden interessar