VISITA A LA SELVATANA

Activitats
Data: 23 de febrer del 2019
Horari: A les 11h
Lloc: La Selvatana, Campllong
Professorat: La Selvatana
Preu: Gratuït

La Selvatana és una granja ecològica familiar, molt compromesa amb el seu entorn, la sostenibilitat i en la cura i alimentació de les seves vaques. La granja està ubicada al municipi de Campllong i la seva història es remunta als anys 70, però la granja tal i com és ara comença fa uns 18 anys amb l’Ana i l’Alfons, els quals varen fer l’aposta cap a una ramaderia ecològica, no intensiva, equilibrada amb la natura i respectuosa amb els animals.

Al Rebost de Can Moragues compte amb tots els seus productes: la llet, el mató, els iogurts i el quesu (formatge tipus gouda molt tendre i suau).

Els seus productes són de molta qualitat amb absència absoluta de residus químics, d’edulcorants, aromatitzants, conservants, espessants i additius, i sense llet en pols.  Estan elaborats per ells mateixos a l’obrador que tenen al costat de la granja, garantint i vetllant en tot moment per cada un dels processos. També s’encarreguen de la comercialització, tractant directament amb el client i fent el transport del producte fins el seu destí.

Us animem a venir a conèixer-los, a conèixer les seves vaques, el seu funcionament… són un exemple d’estima cap als animals, al territori, a les persones, a fer les coses ben fetes i sanes…

El final tornarem al Rebost i farem una degustació dels seus productes.

Comparteix
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

També et poden interessar