VISITA A LA SELVATANA

Activitats
Data: 21/03/2020
Horari: A les 11h
Lloc: La Selvatana, Campllong
Professorat: La Selvatana
Preu: Gratuït

La Selvatana és una granja ecològica familiar, molt compromesa amb el seu entorn, la sostenibilitat i la cura i alimentació de les seves vaques. La granja està ubicada al municipi de Campllong i la seva història es remunta als anys 70, però la granja tal i com és ara comença fa uns 18 anys amb l’Anna i l’Alfons, que van fer l’aposta cap a una ramaderia ecològica, no intensiva, equilibrada amb la natura i respectuosa amb els animals.

Els seus productes són de molta qualitat amb absència absoluta de residus químics, d’edulcorants, aromatitzants, conservants, espessants i additius, i sense llet en pols.  Estan elaborats per ells mateixos a l’obrador que tenen al costat de la granja, essent molt curosos en tots els processos. També s’encarreguen de la comercialització, tractant directament amb el client i fent el transport del producte fins el seu destí. Tenen productes com llet, mató, iogurts i quesu (formatge tipus gouda molt tendre i suau)

Us animem a venir a conèixer la granja, les seves vaques, el seu funcionament… són un exemple d’estima cap als animals, el territori i les persones!

Al final tornarem al Rebost i farem una degustació dels seus productes.

 

Comparteix
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

També et poden interessar