VISITA AL CENTRE DE REPRODUCCIÓ DE TORTUGUES L’ALBERA

Activitats
Data: 05/05/2019
Horari: de 09.30 a 12.30 hores
Lloc: Sortida de Banyoles (Correus) i Can Moragues (Riudarenes)
Professorat: Tècnics del Limnos
Preu: Gratuït

Des de Fundació Emys i Limnos,  dins els projecte de “Foment de l’educació i conscienciació ambiental en favor de la preservació de les zones humides amb tortuga d’estany a Catalunya, subvencionat per el Departament de Territori i Sostenibiltat, volem dur a terme diferents accions de voluntariat amb l’objectiu d’implicar a la ciutadania en el coneixement i conservació d’aquests hàbitats, i la natura en general, a partir del treball voluntari. Per una banda, per ampliar la base  de voluntaris en el sector ambiental i a les nostres entitats i per l’altra, per generar vincle amb la natura.

L’acció s’estructurarà de la següent manera:

  • 09:30 Sortida. Hi haurà un punt de sortida des de Banyoles i un altre des de la seu de Fundació Emys, Can Moragues Riudarenes.
  • 10:45 Arribada a Garriguella
  • 11:00 Inici de la Visita. Introducció de la visita, explicació de la justificació de la visita al centre, la reproducció de tortugues mediterrànies i d’estany al Centre i el vincle amb les entitats del projecte.
  • 11:15 Documental sobre la tortuga mediterrània i el Centre de reproducció de Tortugues de l’Albera.
  • 11:45 Visita al Centre. Amb opció de visitar l’espai no visible al públic i on estan una part de les tortugues d’estany reproductores.
  • 12:30 Cloenda i finalització de la visita

Es faran dos grups de 20 o 25 persones depenent dels assistents. Per fer dues activitats rotatòries.

Activitat per a tots els públics. Preu de l’entrada a càrrec de les entitats.

Places limitades.

Per inscripcions enviar correu electrònic a limnos@limnos.org en cas de venir des de Banyoles i a mcasalprim@fundacioemys.org en el cas de venir des de Riudarenes.

 

Comparteix
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

També et poden interessar