Benvinguts al blog de la Fundació Emys

Amb la vocació de comunicar, compartir i reflexionar sobre la conservació de la natura i el dia a dia de l’entitat, i en nom seu us dono la benvinguda a aquest blog.
Com ja sabeu Fundació Emys és hereva d’ADEPAR, nascuda el 1987 i que treballa des de llavors en la conservació i gestió sostenible del nostre territori, amb especial èmfasi en la conservació de la tortuga d’estany i les zones humides. Ho fem a través de la recerca, la gestió, la custòdia, la conservació l’educació i l’economia verda del territori i fomentant la conservació de la seva biodiversitat i la seva qualitat ambiental.
Avui encetem el nostre blog com un espai on poder conèixer millor què fem i com ho fem però també amb el rigor i la transparència que ens proposem, per tal que la gent conegui de primera mà què fem i com treballem.
És per això que com a president de l’entitat us animo a seguir i participar de la nostra activitat i del nostre blog, perquè vosaltres feu que la Fundació Emys sigui el que és.
Josep Enric Llebot Rabagliati.
Comparteix
Partager sur facebook
Partager sur twitter
Partager sur linkedin
Partager sur pinterest
Partager sur whatsapp
Partager sur email