CONSEIL D'ADMINISTRATION

enric-llebot

Enric Llebot

President
gloria

Glòria Armengol

Tresorera
girones

Josep Serrat

Secretari
Maria Trias 2014

Maria Trias

Vocal
santi

Santi Massot

Vocal
mireia-dilme

Mireia Dilmé

Vocal
DSC_0002

Laura Seras

Vocal
Details about team member

ÉQUIPE

Ander

ANDER ACHOTEGUI

Direcció i gestió sostenible
Ander Achotegui és llicenciat en Ciències Ambientals i doctor en Ecologia per la UAB, amb experiència en plagues forestals. Els seus interessos principals són el canvi global i la gestió forestal i agrícola.
montse

MONTSE CASALPRIM

Educació i voluntariat
Montse Casalprim és llicenciada en ciències polítiques, postgrau amb lideratge i gestió de persones, amb el certificat del CAP i directora de lleure. Amb una àmplia experiència en el món associatiu i d'educació en el lleure els seus interessos es centren en l'educació ambiental com a eina bàsica per una bona gestió de l'entorn.
WhatsApp Image 2020-01-28 at 11.19.47

Ona Font Rifà

Conservació i recerca
Ona Font és Llicenciada en Biologia per la Universitat Autònoma de Barcelona i professora associada al Departament de Zoologia des del 2014. Ha treballat en diversos projectes relacionats amb la conservació, recerca i gestió d'espais naturals. Els seus interessos es centren l'estudi de poblacions i com incrementar la seva resiliència ecològica.
ivette

Ivette Casadevall Cufí

Comunicació
La Ivette Casadevall és graduada en Publicitat i Relacions Públiques, especialitzada en Comunicació al Tercer Sector, i cursant un màster en Recerca en Comunicació Social. Els seus interessos es centren en la comunicació pel canvi, la conscienciació ambiental i la participació ciutadana com a eines per a construïr una societat més justa.
genis

Genís Rovira Turón

Tècnic de projectes
Genís Rovira és Educador Ambiental per l'IES Montilivi i treballa com a educador ambiental a l'entitat. Combina la seva professió amb la passió per la natura i l'educació en el lleure on actua com a cap a l'AEIG Roca Guillera de Santa Coloma de Farners.

CONSELL CONSULTATIF

matteo-giannattasio-ogm1

Matteo Giannattasio

Assessor científic
En Matteo Giannattasio és metge i agrònom. El seu principal interès científic és en relació als mètodes de cultiu, la qualitat dels aliments i la salut humana.

FINANCEURS ET SPONSORES

ACJ
darp
logo ddgi
logo trias
Fundación Biodiversidad
grup batallé

MEMBRES ET COLLABORATEURS

forestal catalana
xct
confraria ratafia
logo oslc
logo girbau
Fundació Astres
logo riudarenes
udg
ub

DONATEURS

Santi

Santi Massot Riera

Dolors Tarrús Galter

Miquel Clapés Miret

Marta Massot Riera

Massot Riera

Dolors Tarrús Galter

Miquel Clapés Miret

Marta Massot Riera